6 п’яних водіїв і 18 підлітків з алкоголем за один вечір. ФОТО | Трибуна

image
15 Лютого 2020, 15:56
Поділитися:

Учора, 14 лютого, Броварський відділ поліції здійснив рейди і патрулювання задля профілактики кримінальних і адміністративних правопорушень у Броварах. У результаті, виявили 6 нетверезих водіїв за кермом і 18 випадків розпивання алкогольних напоїв неповнолітніми в громадських місцях. Про це на своїй сторінці на Фейсбуку звітує Броварський відділ поліції.

Як зазначають правоохоронці, під час «відпрацювання» задіяли максимальне число особового складу броварського відділку, допоміжних сил інших підрозділів поліції, а також громадських об’єднань.
Унаслідок рейдів і патрулювань склали 34 протоколи та винесли 63 постанови.

Читайте також: У приміщенні Броварського суду конвоїри влаштовували ув’язненим бенкети з алкоголем і наркотиками. ВІДЕО

Зокрема, поліціянти зафіксували 6 випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На порушників зібрали матеріали за ст. 130 КУпАП – «керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». Ці матеріали направлять до суду, обіцяють правоохоронці.

Також поліціянти виявили аж 18 фактів розпивання алкогольних напоїв неповнолітніми, та ще й у громадських місцях. Батьків цих дітей планують притягнути до адміністративної відповідальності.

Натисніть на зображення, щоби побачити повністю

Усіх небайдужих у поліції просять інформувати про випадки продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім, звертати увагу на дітей, які розпивають спиртне. Окрім того – проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо шкоди здоров’ю через уживання алкоголю та тютюну.

Фото – Нацполіція України

Читайте також:

За продаж алкоголю дітям штраф зросте в 7 разів
«Зп’яну… нізащо»: поліція затримала двох чоловіків, які по-звірячому побили юнака
У «швидкій» розповіли про виклики на сп’яніння. Серед 20-ти виїздів двоє виявились «на дітей». ВІДЕО
Чоловік загинув, жінка – з опіками в лікарні. Наслідки зловживання алкоголем?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари