Затримання зі стріляниною: автівка озброєного водія «засвітилась» у крадіжці в Броварах. ФОТО, ВІДЕО | Трибуна

image
13 Лютого 2020, 18:32
Поділитися:

Учора ввечері на Броварському проспекті в Києві поліціянти зупинили автівку. В її салоні вони помітили щось схоже на пістолет. Під час спілкування з водієм той дременув, натиснувши на газ. Правоохоронцям удалось затримати чоловіка, відкривши вогонь по колесах. Про це йдеться в повідомленні Нацполіції Києва. Пізніше активісти впізнали автівку: вона фігурувала в крадіжці в супермаркеті «Новус» у Броварах на початку цього року.

Як зазначила пресслужба столичних поліціянтів, під час учорашнього затримання ніхто не постраждав. Працівники полку поліції особливого призначення № 1 саме відпрацьовували Дніпровський район Києва. Вони зупинили автомобіль на Броварському проспекті, щоби перевірити документи та оглянути транспортний засіб.

Читайте також: Спецоперація з розшуку «Сирена»: поранили водія і зникли

Наблизившись до автівки, правоохоронець помітив у салоні предмет, схожий на пістолет. Під час спілкування з поліціянтами водій помітно нервував та, ігноруючи їхні запитання, натиснув на педаль газу і почав утікати. У цей момент інший спецпризначенець застрибнув у машину правопорушника та намагався його зупинити.

Саме це побачив поліціянт у салоні, вказують правоохоронці

Наряд поліції почав переслідувати водія-втікача. При цьому його попередили про застосування табельної вогнепальної зброї для зупинення машини. Однак чоловік на це не реагував, говорять правоохоронці. У результаті, спецпризначенці зробили кілька пострілів по колесах автівки. Зловмисника зупинили на мосту Метро.

Затримання

Поліціянти прострілили колеса Ренж Роверу

Слідчі

Після затримання на місці подій працювали слідчі

Слідчі

Як зазначили правоохоронці, ним виявився громадянин іншої держави, 1981 року народження. Слід зазначити, що активісти «Києва оперативного» впізнали в автівці ту саму, на якій на початку цього року двоє – чоловік і жінка – обікрали магазин «Новус» у Броварах.

Внимание! #Розыск!02.01.2020 года данные лица, находясь в одном из магазинов города Бровары, мужчина под видом…

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 6 січня 2020 р.

Журналісти телеканалу «Україна» з’ясували, що жінку звати Людмилою. За свідченнями знайомих, вона схильна до крадіжок. Діяла вона разом із громадянином Грузії Зурабом. Названий у сюжеті вік збігається із віком затриманого вчора іноземця.

Поліція вказує, що на місці учорашніх подій працювала слідчо-оперативна група. За результатами її роботи нададуть правову кваліфікацію діям чоловіка. Поки що подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Про відкриття кримінального провадження не повідомляють.

Читайте також:

Погоня в Броварах: щоб зупинити нетверезого втікача, патрульні стріляли
Погоня з ДТП на вул. Грушевського: щонайменше двоє травмовані – ФОТО
Водій простреленої маршрутки: «Я просто розгубився»
«Розваги» молоді у Броварах: обстріляли двері знайомих, побили киянина, відібрали авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари