Старі знайомі: в столиці після погоні та стрільби затримали чоловіка, який нещодавно пограбував «NOVUS» в Броварах

image
13 Лютого 2020, 16:48
Поділитися:

12 лютого на Броварському проспекті в столиці поліцейські зупинили автомобіль «Range Rover» за порушення правил дорожнього руху. Коли порушник почав їхати, то в машину встиг застрибнути поліцейський і почалася погоня.

Позашляховик на грузинських номерах ігнорував вимоги про зупинку і намагався сховатися. Про це повідомляє Інформатор.
 

За попередньою інформацією, автомобіль переслідували кілька екіпажів поліції по Броварському проспекту. Зупинити його вдалося тільки в районі моста Метро. Також для зупинки машини застосовувалося табельну зброю – стріляли по колесах.
На щастя, обійшлося без постраждалих. Водія Range Rover затримали. На місці працювали екіпажі поліції та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

Поліцейські затримали громадянина іншої держави 1981 року народження. У салоні експерти виявили предмет, схожий на пістолет – його відправили на експертизу.
Видання AT BROVARY і не писали б про цю новину, якби не один факт, який пов’язує цей випадок з містом Бровари.
Виявляється, що цей той самий автомобіль «Range Rover», який був задіяний у відомій в Броварах крадіжці місцевого супермаркета «NOVUS». Коли даний громадянин Грузії разом з уродженкою Луганської області заради розваги «кинули» торговий заклад на суму близько 2500 грн. Це сталось ще 2-го січня 2020 року.

 

А вже 6-го січня 2020 року біля своєї автівки, яка була припаркована в дворі вул. Чорновола, 9, даний громадянин був затриманий і правоохоронними органами було відкрите кримінальне провадження за ч. 1, ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років). Автівку тоді було евакуатором доставлено до штраф майданчика, як застава до повернення коштів магазину.
І все… Про учасників пограбування ми всі забули… До вчорашнього вечора…
Що чекатиме затриманого іноземця, 1981 р.н. вже вирішать правоохоронні та судові органи.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed