Голова облради приховав елітну нерухомість на Обухівщині

image
12 Лютого 2020, 23:57
Поділитися:



Мова йде про земельну ділянку площею майже 22 сотих, будинок, гараж та присадибні споруди. Ця нерухомість зареєстрована на дружину голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука — Галину Данильчук.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Рівне Вечірнє.

У жодній із електронних декларацій, які Олександр Данильчук подавав до НАЗК упродовж останніх шести років інформації про нерухомість у Конча-Заспі, а зокрема в елітному селищі Козин на Київщині немає. Однак є вона у відкритих реєстрах Держгеокадастру.

Елітні у пана Данильчука і сусіди: Сергій Льовочкін (голова адміністрації Президента України за часів Януковича), Юлія Льовочкіна (сестра Сергія Льовочкіна, народна депутатка від Партії Регіонів і Опозиційного блоку), Микола Рудьковський (колишній Міністр транспорту та нардеп кількох скликань від Соціалістичної партії Мороза).

– Напевно, Олександр Данильчук, який майже все життя пропрацював на державних посадах, просто забув вказати земельну ділянку вартістю в кілька мільйонів доларів. Так само, як і триповерховий палац у більш ніж 1500 м.кв., два гаражі та прибудинкові споруди на березі річки Козинка, – риторично цікавиться автор.

За його словами така «забудькувасті» голови обласної ради легко пояснюється вартістю цієї нерухомості. В розділі елітної нерухомості ріелтори просять за подібні будинки від 130 мільйонів гривень (5 000 000 $) і до більш ніж 300 000 000 (12 000 000 $). А пояснити для НАЗК звідки такі статки у непростого чиновника завдання не з простих навіть для нього, а тому завжди зручно «забути» про частину свого майна.





Source link