У Києві п’яний чоловік стріляв в автомобіль охоронної фірми

image
18 Березня 2019, 20:44
Поділитися:

Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння здійснив постріли у транспортний засіб і фасад установи з реалізації лотереї. Подія трапилася у Голоссіївському районі на вул. Маршала Якубовського.

Про це повідомляє прес-центр поліції Києва.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та спецпризначенці. До правоохоронців звернувся один зі співробітників охорони. Чоловік повідомив про те, що у складі групи швидкого реагування він виїхав на виклик. Охоронець додав, що один із відвідувачів чіплявся до людей, а потім заснув.

Співробітники охорони вивели сп’янілого чоловіка на вулицю. Через півгодини один із членів групи швидкого реагування почув звук, схожий на постріл, а вийшовши з транспортного засобу, побачив на службовому автомобілі отвори, характерні для пострілів. 

Упродовж кількох годин детективи Голосіївського управління поліції спільно зі спецпризначенцями встановили чоловіка, який стріляв. Це – чоловік, якого охоронці перед цим вивели із закладу. Правоохоронці провели за місцем його проживання невідкладний обшук та вилучили рушницю, з якої він стріляв у автомобіль охоронців. 

Відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: «Сміттєві» проблеми українців вирішуватимуть місцеві органи влади – Мінприроди

Читайте також: У Києві відтворять районні ради – Володимир Бондаренко

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV