Троє «гастролерів» обікрали квартиру в Броварах, їх затримали в Києві. ФОТО | Трибуна

image
12 Лютого 2020, 14:34
Поділитися:

Столичні та обласні оперативники поліції затримали трьох зловмисників, які перед тим «почистили» квартиру в Броварах. Сума завданих збитків становить 30 тис. грн. Про це йдеться на сайті Національної поліції міста Києва.

Крадії-кияни проникли до оселі броварчанки шляхом підбирання ключа, де викрали її особисті речі. Після цього злочинці попрямували до столиці, ідеться в повідомленні правоохоронців.

Читайте також: «Комконівці» затримали двох крадіїв-гастролерів. ФОТО

Працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції і столичного главку разом із оперативниками Київської області викрили та затримали трьох киян відразу після скоєння крадіжки.

Викрадене майно з квартири в Броварах

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, зазначають правоохоронці, під час затримання виявили у підозрюваних комплект відмичок для зламування різних видів дверних замків, рукавички, безліч ключів та інші докази.

«До складу групи входили двоє киян, 1990 років народження, один із них раніше судимий за аналогічний злочин, та 31-річна жінка, яка потрапляла у поле зору працівників поліції за зберігання наркотиків і крадіжку. У правопорушників вилучили викрадені із квартири речі, зокрема, ювелірні вироби, мобільний телефон, ноутбук, годинники та гроші», – зазначив Олександр Кузьмін.

Читайте також: 2,5 року в розшуку: в Броварах поліція затримала крадія

Правоохоронці встановили, що сума завданих збитків становить близько 30 тис. грн. Проти підозрюваних розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – «крадіжка». Їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Крадій Київ Бровари

Серед трьох крадіїв – 1 жінка і 2 чоловіки

Крадій Київ Бровари

Окрім того, правоохоронці вказують: обґрунтовано підозрюють затриманих правопорушників у вчиненні ще двох крадіжок – із помешкань киян у Дніпровському районі столиці.

Фото – Національна поліція України

Читайте також:

Броварську поліцію очолив полковник Олег Петренко
Броварського поліціянта спіймали на хабарі
«Комконівці» запобігли крадіжці на будівництві початкової ланки 10 школи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари