Мінус чотири «прогульника». Громадська рада при виконкомі Броварської міської ради почала відраховувати своїх членів

image
12 Лютого 2020, 13:43
Поділитися:

Вчора, 11.02.2020 року в малій сесійній залі Броварської міської ради відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Броварської міської ради.
Впринципі, як і завжди, багато членів Громадської ради не порадували всіх своєю присутністю. Цього разу ледь «назбиралось» на кворум.

 

Тож засідання все ж відбулось, на якому розглядались такі питання:
 

Про впорядкування роботи  Громадської ради.
Про роботу відділу реєстраційних дій Центру обслуговування «Прозорий офіс».
Про проведення «круглого столу»  за участю керівників громадських формувань міста.
Про проведення презентації інвестиційного фонду АМСД  (США) для розвитку підприємництва у нашому регіоні.
Про мікропроєкт  2020, спрямований на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення.
Звернення щодо Ремонту (реконструкції) приміщень ДНЗ “Лісова казка” (які розміщені на території закладу) для розширення його діяльності.
Звернення щодо забезпечення безпеки руху пішоходів на відрізку вулиці Київській від ЗОШ №1 до Броварської місцевої прокуратури.

 

Зупинимось детальніше на першому питанню. Так, як робота Громадської ради залежить від самих її членів, то в черговий раз було відкрито питання по їх відвідуваності на засідання Громадської ради. Дуже часто засідання переносяться через відсутність кворуму (50% від 34-х чоловік).
Помічником голови Громадської ради Андрійцем Віталієм по кожному її члену було підраховано кількість пропущених засідань для того, аби визначити найбільших «прогульників». Ними виявились: Олешко Р.С. (відсутній 8 разів), Вакуленко А.Г. (відсутній 7 разів), Горобчук Д.В. (відсутній 7 разів), Кусташ В.П. (відсутній 6 разів, але є медична справка), Кушнір Ю.М. (відсутній 6 разів), Чуканов О.В. (відсутній 6 разів, але є медична справка). Як видно із цього списку, із шести чоловік, два мають документальне підтвердження причини своєї відсутності на засіданнях Громадської ради при виконавчому комітеті Броварської міської ради.

Голова Громадської ради Гранат А.В. виніс на голосування про відрахування поки що чотирьох «злісних прогульників». Рішення не одностайно, але все ж було прийнято.
Щодо інших «прогульників» поки що невідомо, чи відбудуться інші відрахування з лав Громадської ради, чи вже залишать все, як є до кінця цієї каденції, яка закінчується в травні 2020 року.
 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed