«Комконівці» затримали двох крадіїв-гастролерів. ФОТО | Трибуна

image
11 Лютого 2020, 12:01
Поділитися:

Сьогодні зранку охоронці компанії «Комкон» спільно з дільничним поліціянтом затримали двох киян, які навідались до Гоголева з метою крадіжки. Зловмисників упізнав чоловік, помешкання якого «гастролери» обікрали тиждень тому. Про це розповідають у «Комконі».

Як зазначили в охоронній фірмі, сьогодні близько 8:00 у Гоголеві місцевий житель упізнав 2-х хлопців, які виходили з автобуса на зупинці.

Десь тиждень тому з помешкання потерпілого невідомі поцупили ноутбук, гроші й інші цінні речі. Оскільки в чоловіка вдома є камери спостереження, він зміг розгледіти обличчя зловмисників.

Коли потерпілий побачив своїх кривдників наживо, він підійшов до «комконівців», які стояли неподалік, і розповів про злодіїв. Ті звернулися до дільничного інспектора і разом із ними затримали «гастролерів».

Обидва затримані приїхали з Києва

Затриманий крадій

Виявилося, що молодики – 1986 і 1989 років народження – з Північно-Броварського масиву Києва, що біля станції метро «Чернігівська».

При огляді в них виявили спеціальне приладдя для відкриття пластикових вікон. Чоловіки зізналися, що це не перша їхня крадіжка. І сьогоднішнього ранку мали намір здійснити в Гоголеві  чергову «спецоперацію».

Читайте також:

«Комконівці» запобігли крадіжці на будівництві початкової ланки 10 школи
«Комкон» затримав шахрайку: платила фальшивими гривнями. ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари