«Прийшов, побачив, переміг…». В Броварах затримано грабіжника, який викрав з квартири телефон та гроші

image
10 Лютого 2020, 15:19
Поділитися:

Пограбування сталося вчора у м. Бровари. Там зловмисник прийшов до квартири потерпілої, наніс їй удар в голову і викрав гроші та мобільний телефон. В ході розшукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження грабіжника.

Саме таку інформацію про злочин було оприлюднено на сторінці поліції Київської області.

Про подробиці виданню «At Brovary» розповіли знайомі постраждалої жінки.

Трапилось це вчора, 09.02.2020 року близько 14:00 в одній з квартир по вул. М.Лагунової, 9а. До вище вказаної жінки в двері подзвонив чоловік, якому вона відразу відкрила двері, так як добре його знала. Чоловік вимагав повернення боргу. В ході суперечки, чоловік намагався нанести тілесні ушкодження знайомій (можливо і наніс), але та вибігла з квартири та вже зі сходів згодом побачила, як той вибігає з квартири з її речами. Жінка побігла за ним, але не здогнала, лише побачила, як той побіг в сторону супермаркету «АТБ».
Постраждала повернулась в квартиру та помітила відсутність мобільного телефону, зв’язки ключів та грошових коштів…
Далі був виклик в поліцію, яка за «гарячим слідом» затримала зловмисника.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Речові докази вилучено. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманого.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed