Київська обласна державна адміністрація » 60-річчя святкує Василь Романчишин

image
10 Лютого 2020, 14:29
Поділитися:

10 лютого святкує 60-річний ювілей Романчишин Василь Григорович – Заслужений діяч мистецтв України, володар Орденів II, III ступенів «За заслуги», професор, ректор КЗВО КОР «Академія мистецтв імені Павла Чубинського» голова Київської обласної організації національної Всеукраїнської музичної спілки, секретар Асоціації діячів естрадного мистецтва України, доктор філософії, культуролог, професор кафедри режисури та аудіовізуального мистецтва, соліст-вокаліст, високопосадовець, який віддав роки життя державний службі на посадах заступника Міністра культури України, начальника управління культури і туризму Київської обласної державної адміністрації.

Усі досягнення, регалії, заслуги і нагороди Василя Григоровича важко перелічити. Радіємо за Ваші високі, поважні, цілковито заслужені державні нагороди!

Ваш особистий та творчий внесок у розвиток національної культури та освіти України, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм – складно переоцінити. Важливу роль у становленні особистості молоді відіграють такі порядні, талановиті, жертовні та самовіддані люди –  як Ви!

Неоціненний Ваш внесок у формування національної самоідентифікації та самосвідомості, духовного збагачення та загальнокультурного розвитку не одного підростаючого покоління,  яким  щодня Ви даруєте свої знання та часточку душі.

Висловлюємо свою любов, повагу, глибоку шану, вдячність та теплі побажання!

Керівництво Київської обласної держаної адміністрації

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація