На Київщині задіяно 154 одиниці спецтехніки для забезпечення безпечного проїзду дорогами області

image
7 Лютого 2020, 13:48
Поділитися:

7 лютого проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено.  Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Київської області.

Станом на 6:00 ранку на території Київської області без опадів, температура повітря становить 1-8°С морозу. Покриття автодоріг мокре, місцями вологе. На території області звечора 6 лютого сніжило, тож дорожні служби очищали та обробляли автошляхи протиожеледними  матеріалами.

Для ліквідації ожеледиці  та забезпечення безпечного проїзду протягом доби було задіяно 154 одиниці спецтехніки підрядних організацій та 198 працівників. На обробку дорожнього покриття було використано:  2446 тон піщано-соляної суміші та 150 тон технічної солі.

За прогнозами синоптиків, сьогодні по області невеликий сніг, місцями пориви вітру 15-20м/с. Найближчими днями без опадів, на дорогах ожеледиця. 8-9 лютого вночі зберігатиметься морозна погода, вдень 8 лютого близько 0°С.

Підрядні дорожні організації продовжують працювати на дорогах загальнодержавного значення Київської області.

У Службі  автомобільних доріг області закликають водіїв бути особливо уважними під час руху у зимовий період,  неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції під час руху.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Київської області звертатесь на номер гарячої лінії: (044) 200-04-70 та (044) 275-67-44 ЦІЛОДОБОВО.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація