Викладачі Броварських шкіл естетичного виховання взяли участь у Всеукраїнській мистецькій конференції

image
7 Лютого 2020, 12:12
Поділитися:

Адміністрація та викладачі Броварських шкіл естетичного виховання взяли участь у Всеукраїнській мистецькій конференції «Інновації в мистецтві. Мистецтво майбутнього», яку започаткувала Жанна Тетьора. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

Жанна Тетьора розповіла про діяльність корпорації “Зоряні мости”  – це більше 100 мистецьких конкурсів у багатьох країнах, участь у сесії Генасамблеї ООН, тож організація Всеукраїнського форуму викладачів музики, танцю, вокалу та інших мистецьких спеціальностей – логічне продовження діяльності з просування української культури, визнаної світом виконавської школи.

Проривні інновації у навчанні–це основна тема, якій був присвячений форум. Деякі виступи вразили ступенем використання сучасних технологій, які займають все більше місця і в мистецькому навчанні.

Реалії часу диктують нашим викладачам вчитися новим методам, програмам, використовувати всі можливості сучасного світу, науки, техніки, щоб процес мистецької освіти став більш цікавим для дітей 21 століття.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed