Тепла зима дозволила відновити ремонт на мостах Києва

image
7 Лютого 2020, 09:27
Поділитися:

Тепла зима допомагає продовжувати оновлювати міські шляхопроводи й мости. Про це повідомляє генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

На шляхопроводах на перетині вулиці Богатирської із проспектами Степана Бандери та Оболонським триває капітальний ремонт. Підрядник демонтовує аварійні конструкції споруд: плити, шкафні стінки. Облаштовує армування і готує до залиття нові елементи шляхопроводів. Завдяки цьому ми не втрачаємо час і пришвидшуємо процес завершення робіт, – розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Найближчим часом на цьому перетині вулиць дорожники змонтують каркас монолітної плити автопроїзду. І за сприятливої погоди заллють її бетоном. Після цього можна буде наносити гідроізоляцію, а згодом – і асфальт.

На Борщагівському шляхопроводі в напрямку центру вже замінено 29 аварійних балок, залишилось замінити ще 12. Облаштовують тимчасові підтримуючі конструкції для теплотраси.  Також армують плиту проїжджої частини.

Також оновлюємо пішохідні мости над Борщагівським швидкісним трамваєм. Міст поблизу вулиці Василенка встановлюють у проєктне положення, готують встановити прогін на постійні опори. А на споруді над проспектом Леся Курбаса монтують покрівлю, працюють в атріумі навколо сходів, – повідомив Олександр Густєлєв.

Пішохідна галерея на мосту повністю засклена. Незабаром влаштують покриття підлоги. Використають спеціальний антиковзкий матеріал MC-Floor Topspeed (Німеччина). Обидва мости матимуть ліфти.

 

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ