На Згурівщині офіційно представили нового голову райдержадміністрації

image
6 Лютого 2020, 18:18
Поділитися:

Сьогодні, 6 лютого, очільник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов представив новопризначеного керівника Згурівської РДА Ігоря Феника. Так, розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 3 лютого 2020 року № 96 /2020-рп головою Згурівської районної державної адміністрації Київської області призначено Феника Ігоря Віталійовича.

Під час наради з питань вирішення проблемних питань району Олексій Чернишов вручив службове посвідчення та привітав голову РДА з призначенням на посаду. Очільник області доручив Ігорю Фенику забезпечити злагоджену роботу районної адміністрації в інтересах мешканців. Він підкреслив, що новопризначений голова РДА пройшов ретельний відбір з-поміж десятка кандидатів через систему LIFT.

«Для реалізації соціально-економічних та культурних програм розвитку регіону Ви повинні, насамперед, прислухатися до голосу громади та підтримувати співпрацю з депутатським корпусом, сільськими і селищними головами та керівниками місцевих органів влади. Застосовуйте свої знання та набутий досвід під час роботи в сільській раді на державній службі», – зазначив Олексій Чернишов.

У свою чергу, Ігор Феник подякував Президенту України та очільнику Київщини за довіру та запевнив, що прикладе максимум зусиль аби Згурівський район розвивався динамічно, а життя для мешканців було безпечним та комфортним.

Продовжилася нарада обговоренням проблем, які озвучили місцеві мешканці. Зокрема, людей цікавили питання щодо децентралізації, доріг, медичного обслуговування, освіти та ін.

Питання, які потребують вирішення на обласному рівні взято на контроль облдержадміністрації, по інших сприяти у їх вирішенні Олексій Чернишов доручив новопризначеному керівнику РДА.

«Район повинен створювати можливості для розвитку. Пропонуйте, розробляйте плани, створіть умови для інвестицій. Все залежить від нас з вами, від активу громади», – зазначив Олексій Чернишов.

У рамках робочого візиту до Згурівки керманич області також ознайомився з діяльністю філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація