В Броварах автівка протаранила на парковці три автомобілі, залишила «візитівку» та «пішла по-англійськи»

image
6 Лютого 2020, 13:31
Поділитися:

Вчора, 05.02.2020 в Броварах по вул. Шевченка на парковці біля басейну «Купава» трапилась дорожньо-транспортна пригода, яка 
залишила у її учасників багато запитань.


Близько 19:15, невідомий автомобіль, який, зі слів свідка, рухався в бік Броварської клінічної лікарні, здійснив наїзд на три автівки, які були припарковані біля басейну «Купава», що по вул. Шевченка, 10.

  
Від удару потужного зіткнення, автівку-винуватця розвернуло на 180 градусів. Водій, не гаючи ні секунди, покинув місце ДТП та поїхав у тому ж напрямку, з якого приїхав. Поїхав… Але залишив «візитівку» – свій номерний знак – АІ2137СК.

  
Внаслідок ДТП на парковці постраждали три автівки – Daewoo Lanos, Nissan X-Trail та Hyundai Elantra. Останньому автомобілю дісталося найбільше. Нащастя в салонах постраждалих автомобілів нікого не було, тому постраждало тільки «залізо». Хоча стверджувати не будемо, адже невідома доля водія, який здійснив наїзд на припарковані транспортні засоби.
Стало відомо, що автомобіль, який атакував інші транспортні засоби, був марки Volkswagen Caddy білого кольору, власник якого зареєстрований в м. Бровари.
Станом на 06.02.2020 поліція не розголошує інформацію, щодо встановлення особи власника автівки, яка пошкодила транспортні засоби, припарковані біля басейну «Купава».

(При наявності додаткової інформації публікація буде оновлюватись…)

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed