Комфортна зупинка – щасливі пасажири

image
5 Лютого 2020, 17:09
Поділитися:

Одна з важливих складових частин покращення якості проживання у місті – створення комфортних умов для очікування громадського транспорту.

Зважаючи на це, на минулій апаратній нараді міський голова М. Нетяжук дав доручення відділу житлово-комунального господарства та КП ФМР «Фастів-благоустрій» обстежити існуючі зупинки, щоб встановити, які роботи для їхнього облагородження потрібно провести вже навесні.

Як розповів  в.о. директора КП ФМР «Фастів-благоустрій» Валерій Сидоренко, нині на балансі підприємства перебуває 35 міських зупинок. За останні три роки вдалося облагородити більшість з них. Зі слів керівника КП у 2017 році замінено на сучасні нові 11, у 2018 році – 10 зупинок, 2019 рік оновлено одну. На кінцевих встановлені банери з розкладом та інтервалом руху. Незабаром на утримання комунальникам додасться ще два місця очікування маршруток – на Кожанському шосе. Після ремонту та відповідного оформлення документів їх передасть місту фастівський філіал “Крайзель-Фастів”.

Після обстеження всіх міських автобусних стоянок, де можна почекати громадський транспорт чи сховатися від негоди, буде з’ясовано, які з них потребують подальшого упорядкування.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів