Очільник Київщини представив нового голову Сквирської РДА

image
5 Лютого 2020, 13:39
Поділитися:

5 лютого голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку до Сквири. У рамках поїздки відбулась нарада, під час якої обговорили проблеми району, напрацювали план спільних дій та представили новопризначеного голову Сквирської РДА.

Так, розпорядженням Президента України від 31 січня 2020 року №89/2020-рп Славінську Оксану Вікторівну призначено головою Сквирської районної державної адміністрації Київської області.

Олексій Чернишов привітав нову очільницю райдержадміністрації, вручив службове посвідчення та окреслив найголовніші завдання.

«Приділіть особливу увагу залученню інвестицій у район, створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури, дитячим садочкам та школам. Сквирщина має працювати як єдиний організм. Тому необхідно створити такі умови, щоб РДА, районна рада, депутатський корпус, усі служби на місцях спільно працювали на єдиний результат – комфортну та безпечну Київщину, яка, по суті, є вітриною усіх перемог та здобутків України», – наголосив голова Київської ОДА.

У свою чергу, Оксана Славінська запевнила, що працюватиме на розвиток району, докладе максимум зусиль для злагодженої роботи усіх гілок влади та завжди буде відкритою до жителів.

По завершенню офіційної частини відбувся конструктивний діалог з активом району. Люди піднімали питання децентралізації, землі, розвитку району. Також на обговорення винесли питання розвитку освіти, зокрема, роботи шкіл та шкільних автобусів.

«Розвиток районних шкіл для нас – пріоритет. І ми зробимо усе можливе аби підтримати освіту Сквирщини», – наголосив Олексій Чернишов та доручив відповідальним керівникам опрацювати порушені громадянами питання.

Зазначимо, нову очільницю РДА обрали на посаду з-поміж десятка кандидатів завдяки соціальній програмі LIFT.

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація