Тривають судові баталії за посаду директора НВК «Ліцей «Дизайн-освіта»

image
3 Лютого 2020, 15:51
Поділитися:

Попри судові тяганини НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» ім. Павла Чубинського» працює у звичному режимі. Про це повідомила начальник управління освіти та науки Бориспільської міської ради Тетяна Павленко під час планової наради 3 лютого.

На офіційному сайті НВК досі не вказано прізвище директора навчального закладу, хоча призначення Надії Семчик відбулося ще 17 липня 2019 року. Батьки учнів НВК стурбовані цим фактом та побоюються, що колишня директор Лариса Власенко може повернутися на посаду.

«Суди продовжуються, але для хвилювання немає причин. У закладі працює новий директор, діти показують високі результати на олімпіадах, активно беруть участь у всіх міських заходах. У закладі життя вирує», — наголосила Тетяна Павленко.

Також начальник згадала про новий законопроект від Уряду, відповідно до якого всі працівники освітньої галузі будуть переведені на контракт. «Цей закон поки не підписаний, але ми готуємося до того, що доведеться звільняти всіх працівників освіти та автоматично брати заново на роботу через підписання контракту», — зауважила Павленко.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама