Kugoo M2 Pro – новинка для любителів електросамокатів від компанії Kugoo Jilong

image
3 Лютого 2020, 13:32
Поділитися:

Головний тренд весни 2020 року – електросамокат KUGOO M2 PRO!
Kugoo M2 Pro Jilong – це нова поліпшена модель електросамоката від компанії Jilong в 2019 році. Самокат Kugoo M2 Pro Jilong відрізняється від своїх попередників вдосконаленим дизайном, надійністю конструкції, компактністю і функціональністю.
З таким самокатом ви будете почувати себе впевнено як у місті так і на бездоріжжі. Швидкість, вага і максимальний пробіг самоката дозволяють здійснювати щоденні поїздки на роботу або у справах, і до того ж раціонально економити час і кошти його власникові.

Ви можете сказати, що це не новинка і ми вже продавали електросамокати, але це принципово інший самокат бренду KUGOO.
Серед основних переваг:

потужний мотор на 350 Ватт;
розгін до 37 км на годину;
пробіг до 30 кілометрів;
ємний акумулятор, розрахований на 7,5 Ач.

На окрему увагу заслуговують колеса:

діаметр 8,5 дюймів (21,59 см);
колеса надувні безкамерні;
вологозахист по стандарту IP64.

Додаток для смартфона:
На дисплей Kugo M2 PRO виведені лише найнеобхідніші елементи: швидкість і рівень зарядки. Інші показники перейшли в додаток для смартфона, яке можна завантажити за QR-кодом на інструкції.
Компактний розмір і особливості конструкції
Розробники Kugoo M2 Pro зробили самокат максимально універсальним. Його вага всього 12 кг, але при цьому максимальне навантаження до 120 кг. Рама, виготовлена ​​з авіаційного алюмінію, забезпечить надійність і комфорт власникові. Такий електротранспорт припаде до смаку, чоловікам, жінкам і навіть підліткам.
Конструкція самоката складна, що дозволяє перевозити електросамокат в громадському транспорті, в багажнику будь-якого авто. Компактність Kugoo M2 Pro також зручна для зберігання, він не займе багато місця в гаражі або квартирі.

Після покупки Kugoo M2 PRO вам не доведеться нічого докуповувати або допрацьовувати. Самокат з розряду сів і поїхав. Є все необхідне – фара, дзвінок, стоп-сигнали, 3 види гальма, крила надійно захищають від попадання бруду, дисплей на кермі, прогумована дека, підніжка.
Бери зараз і вже цієї весни будеш підкорювати дороги свого місто!
Доставка здійснюється в найкоротші терміни по всій країні. Оформити замовлення Ви можете на нашому сайті novinki.top/kugoo, а також зателефонувавши по телефону або Viber.
096 524 00 16 (Viber, Telegram, SMS)
095 250 68 24
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня