Біля нової «Фори» лабіринти з парковою

image
31 Січня 2020, 18:20
Поділитися:

Торгівельний центр, де розміститься супермаркет «Фора» поблизу ринку «Зоряний», що в Борисполі, готується до відкриття. «Вісті» рахували обіцяні паркомісця.

Будівництво торгівельного об’єкту на вул. Київський Шлях, де якірним підприємством анонсований супермаркет «Фора», завершене; тривають роботи із благоустрою. Коли будівельники прибрали огорожу, виникло запитання: «Де паркуватимуть автомобілі відвідувачі?» Адже перед приміщенням можна поставити менше десятка авто.

Заступник Бориспільського міського голови Дмитро Гопанчук зорієнтував: мовляв, за проектом автостоянка передбачена з тильного боку магазину. «Вісті» перевірили, як насправді. Проїзд, облаштований між приміщенням колишньої Сільгоспхімії і новобудовою, видається надвузьким. Важко повірити, що там розминуться дві зустрічні автівки. Частина території заасфальтована, на іншій — ведуться роботи. Цікаво, чи буде використовуватися парковка-лабіринт? Адже біля АТБ, що в центрі Борисполя, теж зробили стоянку з тильного боку, проте відвідувачі її не оцінили, усі паркуються вздовж Київського Шляху.

Зовнішній вигляд нової будівлі міг би прикрасити Бориспіль, але цього не варто чекати. Псують картину ряд магазинчиків, які перекривають частину фасаду. Дмитро Гопанчук зазначив, що то — приватна власність, з господарями якої домовитися не вдалося. У результаті вийшла суміш, яка далека від вдалого архітектурного рішення.

Обіцяли 50 паркомісць

Проїзд до парковки. Нагадаємо, підприємець Микола Стариченко, який є співінвестором будівництва, перед початком робіт запевняв «Вісті», що за за ТЦ буде стоянка на 50 паркомісць і широкий шестиметровий заїзд. Побачимо, що буде у підсумку.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама