В Броварах на цьому тижні грабували квартири, гаражі, автомобілі, магазини та учнів в школі

image
16 Березня 2019, 17:46
Поділитися:

Вночі 13.03.2019 року в Бровараз по вул. Оникієнка, 121 невідома особа (особи) проникла на територію домоволодіння та, пошкодивши замок гаража, викрала з нього велосипед, два зварювальних апарати та електроінструменти.

З ТЦ “Епіцентр”, що знаходиться в м. Бровари по вул. Київська, було викрадено врізні замки на суму 700 грн. Поліція затримала злочинця, який виявився місцевим мешканцем 1989 року народження та проживав по вул. Незалежності.

14.03.2019 року вранці до Броварського відділу поліції надійшов виклик про пограбоване авто. Таки дійсно, по приїзду працівників Броварського відділу поліції до будинку по вул, Незалежності, 14/1, було зафіксоване незаконне заволодіння речами вартістю 100тис.грн.(!) з автомобіля, який був припаркований біля цього будинку.

Про ще одне пограбування автівки повідомила у соцмережі Арутюнова Наталія.

Ще одна автівка, на цей раз вантажна, марки «MAN» була пограбована вночі з 13.03 по 14.03.2019, яка була припаркована по вул. Старченка. З вантажівки невідомі особи поцупили два акумулятори.

14.03.2019 року в Броварах по вул. Гагаріна, 5 була пограбована квартира. Злочинці викрали грошові кошти в розмірі 380 грн., документи на квартиру, паспорт, пенсійне посвідчення та ІПН. В квартиру злочинець проник шляхом пошкодження замка в дверях.

Цього ж дня ще одна заява про пограбування квартири з’явилась в Броварському відділі поліції. Цього разу з квартири по вул. Незалежності, 6 з квартири зникли ювелірні вироби. Чи це було пограбування чи неуважність господаря квартири, наразі виясняють слідчи поліції.

А ось в броварській загальноосвітні школі №2 ім. Сухомлинського в одного з учнів поцупили мобільний телефон марки Xiaomi. Трапилось це 14.03.2019 року і відповідно цього ж дня про цей випадок повідомила мама вище згаданого учня працівникам поліції. Залишається запитання, а чи копити учню (вірніше його батькам) кошти на новий телефон, чи все ж таки є надія, що броварські полісмени зможуть розкрити цей злочин та повернути вкрадену річ господарям.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed