Готовність дорожніх служб у зимовий період на контролі ОДА

image
30 Січня 2020, 19:57
Поділитися:

У Київській ОДА провели робоче засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій та координації дій щодо забезпечення стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення населення та дорожньої інфраструктури в зимовий період 2020 року. Участь у роботі штабу взяв заступник голови облдержадміністрації Дмитро Назаренко.

Присутні обговорили готовність дорожніх служб до забезпечення безперебійної роботи техніки в періодпогіршення погодних умов, стан накопиченні паливно-мастильних та посипкових матеріалів, укладання договорів на експлуатаційне утримання автомобільних доріг, організацію взаємодії між спеціалізованими службами у разі обмеження в’їзду автотранспорту до м.Києва під час ускладнення погодних умов.

«Головну увагу ми приділимо наявності техніки та готовності дорожніх служб до забезпечення безперебійної роботи техніки у зимовий період. Прохання провести розяснювальну роботу зі своїми територіальними підрозділами про алгоритм дій у разі погіршення погодних умов. Наразі ми тримаємо ситацію на контролі», – зауважив Дмитро Назаренко відкриваючи нараду.

У ході роботи наголосили, що для утримання доріг у зимовий період підготовлено 405 одиниць дорожньої техніки, в режимі чергування – 125 одиниць. Паливно-мастильні та посипкові матеріали в повній наявності. Зазначимо, що наразі оголошено 44 тендерних процедури та укладено 2 договори.

За підсумками засідання заступник голови Київської ОДА надав доручення вжити заходів для стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення населення та дорожньої інфраструктури в зимовий період.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація