На Київщині 149 одиниць спецтехніки розчищають дороги – проїзд забезпечено

image
30 Січня 2020, 12:21
Поділитися:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Київській області, в зв’язку із  погіршенням погодних умов 29 -30 січня, на автошляхах області працює дорожня спецтехніка. Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту на виконання робіт протягом доби було задіяно 149 одиниць спецтехніки підрядних організацій та 192 працівники. На обробку автошляхів використано 2228 тон піщано-соляної суміші та  90  тон технічної солі.

Наразі рух автомобільними дорогами загального користування державного значення забезпечено. Покриття автодоріг – мокре, оброблене протиожеледними матеріалами.

30 січня по області зберігається хмарна погода  –  вночі та вдень мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах  ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі від + 3 тепла до – 2 морозу, вдень 0+5 тепла.

Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до водіїв бути особливо уважними під час руху у зимовий час!

Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.  Надавайте перевагу у русі дорожній техніці.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах у Київській області звертайтесь на номер «гарячої лінії»: (044) 200-04-70 (044) 275-67-44 ЦІЛОДОБОВО.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація