Про створення робочої групи щодо контролю за дотриманням рішення Фастівської міської ради від 27.08.2018 р. № 8-XLIII-VII «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території міста Фастів»

image
28 Січня 2020, 17:35
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Від  28.01.2020                                                                                                                                                               № 21 од

Про створення робочої групи щодо контролю за дотриманням рішення Фастівської міської радивід 27.08.2018 р. № 8-XLIIIVII «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території міста Фастів» 

З метою зниження числа правопорушень, скоєних громадянами у стані алкогольного сп’яніння, враховуючи негативний вплив алкоголю на стан здоров’я молодого покоління та з метою контролю за виконанням рішення Фастівської міської ради від 27.08.2018 р. № 8-XLIII-VII «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території міста Фастів» », п.20, ч.4, ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні:

 

1. Створити робочу групу щодо контролю за  дотриманням рішення Фастівської    міської ради від 27.08.2018 р. № 8-XLIII-VII «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території міста Фастів»  (Додаток 1).        2.  Графік проведення рейдів визначається головою робочої групи.

За результатами роботи надати інформацію відділу з питань інформаційного забезпечення  та по роботі ЗМІ для подальшого оприлюднення  на сайті Фастівської міської ради та в соціальних мережах.Контроль зам виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Рудяка Т. Я.

 

Міський голова                                                                                               М. В. Нетяжук

                                                                                                                         

                                                          

                                                                  

                                                                                                                                                                       Додаток №1

                                                                                                                           до розпорядження

від «_28»_01__ 2020р. № _21 од___

 

С К Л А Д

щодо контролю за дотриманням рішення Фастівської міської ради

від 27.08.2018 р. № 8-XLIII-VII «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території міста Фастів»

 

Голова комісії

 

Рудяк Тимофій Ярославович           –         заступник міського голови

 

Заступник голови комісії

 

Бруй Лариса Максимівна  – начальник відділу сфери обслуговування населення,

розміщення, реклами та захисту прав  споживачів;

 

Секретар комісії:

 

Сологуб Тетяна Вікторівна – головний спеціаліст відділу сфери обслуговування населення,розміщення, реклами та захисту прав  споживачів

 

Члени комісії:

Болілий Юрій Михайлович – заступник начальника управління соціального захисту    населення – начальник відділу з питань праці;

Тягун Олександр Миколайович – завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи

Яровенко Юрій    Петрович – заступник начальника сектору превенції Фастівського      відділення поліції Васильківського відділу ГУНП в Київській обл.(за згодою).

Линов Микола Євгенович – дільничий офіцер поліції, старший лейтенант Фастівського відділення поліції Васильківського відділу ГУНП в Київській обл.(за згодою).

 

Керуючий справами                                                                                 Л. О. Тхоржевська

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів