Керівники управлінь та служб Броварської РДА проінформували про свою роботу за минулий тиждень

image
28 Січня 2020, 13:57
Поділитися:

В засіданні робочої наради взяли участь: виконуючий обов’язки керівника апарату адміністрації О. Попова,  керівники відділів, управлінь, служб Броварської райдержадміністрації, та представники служб, що забезпечують життєдіяльність  Броварського району.

Р. Отрох – представник Броварського відділу поліції ГУ НПУ у Київській області ознайомив присутніх з подіями, що відбувались у Броварському районі на минулому тижні. А саме: зареєстровано 137 повідомлень, з них з ознаками кримінальних правопорушень – 15. Розкрито 7 злочинів, а саме 1 – інші т/у; 3 – крадіжки майна громадян;1 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; 1 – самоправство. Складено 35 адміністративних протоколів.   

А. Лічагін – представник Броварського РУ ГУ ДСНС України в Київській області довів до відома присутнім що ситуація у Броварському районі стабільна. За минулий тиждень працівниками служби було здійснено 4 виїзди, 2 з яких – на пожежі у приватному секторі, 1 на дорожньо-транспортну пригодву та 1 на загорання трав’яного настилу.

Усі пожежі ліквідовано вчасно без постраждалих та загиблих.
О. Вакарчук – представник Броварського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області зазначила, що на  минулому тижні надзвичайних ситуацій не було, групових отруєнь у районі не виявлено. Реєструвались поодинокі випадни гастроентероколітів. Управління працює в штатному режимі. Додала, що наразі всі школи Броварського району в нормальному тепловому режимі. Зазначила, що  захворюваність на ОРВІ серед дитячого населення зросла. На минулому тижні здійснювались комісійні об’їзди в навчальні заклади Броварського району по перевірці організації харчування та дотримання вимог санітарного законодавства та законодавства щодо безпечності продуктів харчування. 

За результатами перевірки всі харчоблоки в освітніх закладах району знаходяться у задовільному стані та відповідають вимогам санітарних норм. Щодо протиепізодичних заходів, повідомила про те, що  Броварським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області направлено листи по посиленню епідрежимів на підприємствах. Перевірку заплановано на лютий – місяць.

В. Багнюк – директор КНП Броварської районної ради та Броварської міської ради «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» зазначив, що клінічні відділення лікарні перезавантажені. Більшість захворювань, що зустрічається серед населення – пневмонії, ОРВІ та грип. Рентгенкабінет лікарні працює цілодобово та  за добу проводить 130-150 рентген-обстежень. 

О. Строй – представник Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень повідомив, що за минулий тиждень не було зафіксовано спалахів небезпечних кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. Реєструвались лише окремі випадки:

9 гострих кишкових інфекцій у дітей та дорослих;
1 туберкульоз;
1 вірусний гепатит;
10 вітряна віспа;
2 скарлатина.

Зареєстровано 1 покус мешканця району твариною.
У всіх вогнищах, при необхідності, фахівцями лабораторного відділу проводяться епідеміологічні розслідування та комплекс протиепідемічних заходів, направлених на профілактику інфекційних захворювань та запобігання поширенню, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб в районі.

Керівники управлінь та служб Броварської райдержадміністрації проінформували присутніх про свою роботу за минулий тиждень.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed