Центр Борисполя знову буде без світла

image
27 Січня 2020, 23:50
Поділитися:

Про планові відключення електропостачання та перенесені роботи говорили під час наради у Бориспільського міського голови 27 січня.

У зв’язку із сесійним засіданням Бориспільської міської ради планові роботи із реконструкції ТП-115 перенесено. Таке рішення було прийнято 27 січня за пропозицією міського голови Анатолія Федорчука у відповідь на повідомлення начальника Бориспільського РП ПрАТ «Київобленерго» Юрія Брижа про відключення світла у місті (нагадаємо, раніше Бориспільський РП повідомляв про заплановані роботі із реконструкції ТП-115 на 28 січня).

Тож 29 січня буде планове відключення електропостачання на вулицях Новопрорізній, перехресті Новопрорізної — Київський Шлях, Головатого, Калиновій, Січових стрільців та в центральній частині Борисполя.

Також за повідомленням РП, 30 січня проводитимуться роботи на лінії 2 (ТП-176) — на робочий день без світла залишаться вулиці Кошмана, Чайковського, В. Момота. Проводитимуться роботи КП «ВУКГ» зі звалювання аварійних дерев.

31 січня світла не буде на вулицях Липова, Івана Франка, Бежівка, Приозерна, Нечуя-Левицького, пров. Липовий (проводитимуться роботи з усунення зауважень на трансформаторах лінії 40).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама