В Кагарлицькому районі буде утворено реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами

image
15 Березня 2019, 21:19
Поділитися:

Очільник Київщини Олександр Терещук провів виїзну нараду щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань мешканців Кагарлицького району. Участь в заході взяли керівники структурних підрозділів КОДА, представники правоохоронних органів, депутатського корпусу, місцевого самоврядування та громадськості.

В ході наради підіймались питання інфраструктури, охорони здоров’я, оренди водойм, екології району та наповнення бюджету. Також до голови Київської ОДА звернулись активісти з проханням посприяти у виділенні приміщення для реабілітаційного центру для дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи.

Олександр Терещук пообіцяв надати максимальну підтримку, щоб реабілітаційний центр було утворено якомога швидше. «Діти з інвалідністю мають бути інтегровані в суспільство. Тому ми активно розширюємо мережу інклюзивних закладів на Київщині. Наразі завдяки ініціативі Марини Порошенко на Київщині діє 41 Інклюзивний центр для дітей з особливими потребами» – розповів Олександр Терещук.

Окремо учасниками наради було розглянуто питання децентралізації в Кагарлицькому районі. «Сьогодні завдання Президента – підтримка реформи децентралізації. Я особисто виступаю за об’єднання громад, тому що бачу, що в них жителі живуть набагато краще. Зростають бюджети, з’являється більше можливостей, суттєво підвищується рівень життя!» – підкреслив Олександр Терещук.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація