Смертельна ДТП біля птахофабрики, рух ускладнено. ВІДЕО, ФОТО | Трибуна

image
26 Січня 2020, 01:11
Поділитися:

Кілька годин тому, 25 січня, на Броварському проспекті неподалік птахофабрики сталася дорожньо-транспортна пригода. Легковик «Рено» не впорався з кермуванням і вилетів через зелену розподільчу смугу на зустрічну, де зачепив «Кіа». Пасажирка останньої автівки загинула, іще 4 людини травмовані. Про це повідомляють ЗМІ, наводячи фото і відео з місця подій.

Як зазначають Вартові.Еспресо, автомобіль Renault Clio рухався від Києва в напрямку Броварів. З нез’ясованих достеменно причин, водій старенького «француза» не впорався з керуванням. За різними версіями: через високу швидкість або через те, що в машини відлетіло заднє праве колесо.

У околиці міста Києва, у Деснянському районі, на Броварському проспекті, неподалік від птахофабрики сталася жахлива ДТП, в якій загинула жінка. Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, автомобіль Renault Clio рухався від Києва в напрямку Броварів. З нез’ясованих достеменно причин, водій старенького “француза” не впорався з керуванням, ймовірно через високу швидкість, за іншою версією через те, що у машини відлетіло заднє праве колесо. Що саме стало причиною аварії з’ясує слідство, однак достеменно відомо, що Рено вилетів на зелену зону, потім на зустрічну смугу, де врізався у бік Kia Sportage, який рухався в напрямку столиці, після чого Рено перекинувся на дах. В цей час Кіа, який отримав удар у лівий бік, занесло, його розвернуло майже на 180 градусів і він вилетів з дороги задом у кювет. В результаті ДТП жінка-пасажир, яка сиділа на задньому сидінні Кіа, загинула на місці. Медикам, по прибуттю, залишалося лише констатувати її смерть. Також лікарі швидкої госпіталізували трьох людей з Кіа з травмами різного ступеню тяжкості, а також водія-винуватця фатальної аварії, який в Рено знаходився сам. На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, працівники якої і мають встановити всі обставини трагедії. В результаті ДТП спостерігається ускладнення в русі в обох напрямках.

Опубліковано Вартові еспресо Субота, 25 січня 2020 р.

Що саме стало причиною аварії з’ясує слідство, вказує ЗМІ, однак достеменно відомо, що «Рено» вилетіло на зелену зону, потім на зустрічну смугу, де врізалося у бік Kia Sportage. Після зіткнення «Рено» перекинувся на дах.

Читайте також: Водій вантажівки перевернувся на трасі. Перевищив швидкість? ФОТО

У цей час «Кіа» занесло, розвернуло майже на 180 градусів, автівка вилетіла з дороги задом у кювет. У результаті, пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні «Кіа», загинула на місці. Медики лише констатували її смерть.

Серьёзная #смертельная #авария в Киеве на Броварском проспекте Легковой автомобиль (#АА9040ІТ) опрокинут на крыше….

Опубліковано dtp.kiev.ua Субота, 25 січня 2020 р.

Окрім того, лікарі швидкої шпиталізували 3-х людей із салону «Кіа» з травмами різного ступеню тяжкості, а також водія-винуватця фатальної аварії. У своєму «Рено» він перебував сам.

Фото з місця подій від “Еспресо.Вартові”. Натисніть, щоби побачити в повному розмірі

На місці працюють патрульні поліціянти та слідчо-оперативна група, працівники якої і мають встановити всі обставини трагедії. У результаті ДТП ускладнився рух в обох напрямках, зазначають Вартові.Еспресо. Як повідомляло dtp.kiev.ua, у бік столиці утворилась величезна тягнучка.

Читайте також:

ДТП біля повороту на Требухів: загинула 25-річна пасажирка
ДТП біля Об’їзної дороги – одна людина травмована. ВІДЕО
Смертельне ДТП біля Гоголева: поліція передала справу до суду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари