В місті відбулося навчання із написання проектів Бюджету участі

image
15 Березня 2019, 19:03
Поділитися:

Любити місто – значить намагатися зробити його кращим! І не словом, а ділом. Це чудово розуміють фастівчани, тому сьогодні 12 мешканців міста, ті, хто мають ідею, як змінити місто на краще і прагнуть її втілити у життя,  завітали на навчання по написанню проектів Бюджету участі.

 

Депутати міської ради Оксана Шевчук та Максим Слободян розповіли присутнім, що таке Бюджет участі та поділилися досвідом його впровадження в місті. Адже самі вони були ідейними натхненниками провадження Партиципаторного бюджетування у Фастові.

 

Завітали на навчання та подякували містянам за активність міський голова Михайло Нетяжук та заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко.

 

Навчання провели працівники управління економіки та міжнародного співробітництва Анна Рябоконь та Тетяна Вишнякова. Вони розповіли присутнім як правильно оформляти заявку, які особливості партиципаторного бюджетування та наголосили на існуючих обмеженнях. Після презентації етапів написання проектів учасники навчання отримали відповіді на усі свої запитання та вирушили додому із чітким розумінням того, як треба оформити свою ідею, щоб в кінцевому результаті вона була втілені.

 

Що ж, а ми можемо лише подякувати за активність та небайдужість фастівчанам і побажати успіхів усім, хто намагається змінити рідне місто! 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua