В Броварах пройшли громадські слухання

image
24 Січня 2020, 13:13
Поділитися:

23 січня 2020 року в малій залі виконавчого комітету відбулися громадські слухання в процесі стратегічної екологічної оцінки під час розроблення Звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ “Охорона навколишнього природного середовища”) до проекту містобудівної документації “План зонування території міста Бровари”.

В слуханнях прийняли участь представники виконавчих органів, розробника документа – інституту “Діпромісто”, громадськості та депутати міської ради.

Громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки проводиться на виконання статті 12 Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку” та статті 2 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”. Враховуючи, що План зонування території міста Бровари розроблено відповідно до чинного у 2012-2017 роках містобудівного законодавства, виконано розділ “Охорона навколишнього природного середовища”.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні проведено в 2017 році. Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації було опубліковано на офіційному веб-порталі Броварської міської ради та в газеті Броварської міської ради “Нове життя”. Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації публікувалося також на офіційному веб-порталі Броварської міської та в газеті “Нове життя”.

За результатами громадських слухань схвалено Звіт про стратегічну екологічну оцінку (розділ “Охорона навколишнього природного середовища”).

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed