Олексій Чернишов представив голову Обухівської РДА Олександра Гомона

image
24 Січня 2020, 12:25
Поділитися:

Сьогодні, 24 січня, голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив громаді Обухівського району нового голову районної державної адміністрації Олександра Гомона.

Розпорядженням Президента України від 21 січня 2020 року №28/2020-рп, Гомона Олександра Вікторовича призначено головою Обухівської РДА з дати підписання документа.

Очільник Київщини вручив новопризначеному керівнику району посвідчення та висловив переконання, що під його чітким керівництвом, спільними зусиллями із депутатським корпусом та керівниками різних рівнів на місцях Обухівщина стане динамічно розвиватися та зможе очолити рейтинг розвитку районів Київської області.

«Вітаю Олександра Вікторовича у нашій команді. З впевненістю можу сказати, що він –    професіонал, який готовий взяти на себе відповідальність за розвиток району. На сьогодні перед ним стоїть чимало викликів, з якими потрібно справлятися у найкоротші терміни. Тому першочерговим завдання на сьогодні є забезпечення злагодженої роботи між усіма відповідальними службами району та органами місцевого самоврядування в інтересах громади», – наголосив Олексій Чернишов.

Голова Київської ОДА відзначив, що Олександр Гомон був обраний з-поміж сотень кандидатів на цю посаду через систему LIFT, що свідчить про прозорий підхід нової влади до відбору кадрів на керівні посади державних службовців.

У свою чергу, Олександр Гомон подякував Президентові України та очільникові Київщини за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності докласти всіх зусиль задля виконання поставлених перед ним доручень.

Довідково:

Гомон Олександр Вікторович з 16 лютого 2017 р. до 29 листопада 2019 р. працював головою Бериславської РДА Херсонської області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація