Бровари серед чотирьох міст України, де «Нова Пошта» у 2020 році побудує великий інноваційний центр з автоматизованою сортувальною системою

image
24 Січня 2020, 11:19
Поділитися:

«Нова Пошта» панує інвестувати близько $100 млн у розвиток компанії 2020 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співзасновник компании Володимир Поперешнюк.

– $100 мільйонів інвестицій у розвиток «Нової Пошти» ми запланували на 2020. Для нас це безпрецедентна сума, але треба ж колись починати.:) Я вже казав, що «Нова Пошта» досі не розвивалася, а лише тренувалася. Зараз ми стартуємо!, – написав Поперешнюк

Він повідомив, що цьогоріч буде запущено другу чергу КІТа (Київський інноваційний центр – Mind), підвищивши потужність до 50 000 з перспективою збільшити до 60 000 посилок на годину.

Також компанія планує побудувати чотири великі інноваційні центри  у місті Бровари, у Дніпрі, в Одесі та Харкові з автоматизованою сортувальною системою. Потужності кожного складуть мають зрости до 20 000 посилок на годину. «Також збудуємо, оновимо та оснастимо сучасним обладнанням десятки інших терміналів у містах України», – додав співзасновник компанії .

Крім того в плани «Нової Пошти» входить побудова першого вантажного терміналу з роботизованою системою сортування палет та великогабаритних вантажів. Також мають бути модернізовані відділення  «Нової Пошти» та впроваджене нове обладнання, щоб забезпечити клієнтам досконалий сервіс та швидкість обслуговування. Буде проведено  закупівлю скутерів, пікапів, бусів та міжміських контейнерів.

– Звісно, велика частина інвестицій піде на ІТ та розвиток мобільних сервісів. Також запустимо нові продукти, про які буду розповідати окремо. Зробимо все, щоб наші улюблені клієнти отримували найкращий сервіс, швидкість та якість доставки. Поки всі чекають інвестицій з Давосу, внутрішні інвестори вже вкладають в Україну, – написав Поперешнюк.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року «Нова Пошта» запустила в комерційне використання нову послугу авіадоставки. Вона дозволяє забезпечувати доставку за добу між містами Заходу та Сходу України. Доплативши 30 грн за кілограм, клієнт отримує гарантовану доставку на наступний день. Якщо компанія не встигне доставити вчасно, клієнт отримає компенсацію повної вартості доставки. 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed