У 5-поверхівці на вул. Лагунової горіли електрощитові. Не вперше | Трибуна

image
23 Січня 2020, 19:01
Поділитися:

Сьогодні вночі, 23 січня, в багатоквартирному будинку на вулиці Марії Лагунової, 7-А загорілися електрощитові. Броварські рятувальники швидко загасили полум’я, про що повідомила їхня пресслужба. Однак, чи усунена загроза в майбутньому? Зі слів свідків і за інформацією «Трибуни», горить тут уже не вперше.

Як зазначають у броварському ДСНС, повідомлення про займання надійшло о 3:24 ночі. Уже за 10 хв рятувальники прибули на місце, а ще за 10 хв – повністю ліквідували займання вогнегасником.

Як повідомляють пожежники, загорілась не одна електрощитова. Їхню кількість не вказують, однак зазначають, що займання було на 2 і 3 поверхах. Площа, на якій горіло – 2 кв. м.

Читайте також: Місто підтримає 6 із 25 заявлених ОСББ: підсумки позачергового конкурсу

У соцмережах місцева жителька Тамара Малахова зауважила, що полум’я було великим. Його намагалися загасити водою. Свідок також зазначила, що мешканці будинку посеред ночі змушені були вийти надвір. Відео з вулиці вона виклала у Фейсбук.

Окрім того очевидець пожежі підтвердила, що горить у цьому місці вже принаймні вдруге. Після ліквідації займання, зі слів дописувачки, в будинку було відсутнє світло.

Тим часом рятувальники вказують, що постраждалих і загиблих на місці інциденту нема. Над ліквідацією займання працювали 10 броварських пожежників. Уже о 3:57 уся техніка повернулась із завдання на базу.

Головне фото – Ангеліна Козлова

Читайте також:

Нічна пожежа на дачному масиві «Ялинка»: один загиблий, один – травмований
Як уберегти себе і свою оселю від пожежі – ДСНС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари