Київ озеленять. А Бориспіль?

image
23 Січня 2020, 15:49
Поділитися:

Наприкінці березня 2020 року Центр альтернативного озеленення Києва «Дендро Київ» проводитиме весняне розповсюдження садівного матеріалу.

Кожен мешканець міста зможе отримати 20 сіянців та саджанців лісоутворюючих деревних видів. Подібні заходи проводились в Києві і раніше. У березні-квітні 2019 року було безкоштовно поширено понад 30 тисяч рослин. Компанія має в планах поширити ініціативу і в інших містах та селищах спочатку Київської області, а надалі всієї України.

Саджанці можна буде взяти безкоштовно, але через  попередню реєстрацію. Це дає змогу організаторам оцінити потреби і правильно організувати процес. Реєстрація вже розпочалася, її можна буде здійснити на сайті компанії в інтернеті. Після анкети бажаючі отримати посадковий матеріал будуть запрошені в гості до Центру озеленення та отримати саджанці.

Подібну практику можна запровадити і в Борисполі тим приватним організаціям, які займаються садівництвом. Або ж запропонувати ідеї для міської влади, щоб гуртом озеленювати рідне місто.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама