За удар цеглиною по голові та пограбування поліція затримала розбійника. ВІДЕО | Трибуна

image
23 Січня 2020, 14:22
Поділитися:

Днями на одній з вулиць Броварів посеред ночі невідомий напав на перехожого. Він ударив його цеглиною по голові. Коли постраждалий упав додолу, нападник забрав у нього наплічник з великою сумою грошей і втік. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Київської області.

Як розповідають правоохоронці, потерпілого з травмою голови доправили до реанімаційного відділення лікарні, де медики врятували йому життя.

Пошуки зловмисника тривали кілька днів, указують у поліції. Оперативники броварського відділу провели низку заходів: обхід подвір’їв, десятки опитаних людей, встановлювали можливих свідків нападу, відпрацьовували записи камер відеоспостереження.

Читайте також: Підлітки побили юнака, бо той намагався зупинити жорстокі «розбірки» між дівчатами

У результаті, нападника таки затримали. Ним виявився 32-річний місцевий житель, якого раніше судили за крадіжку. У скоєному розбійному нападі він зізнався.

З майна потерпілого мобільний телефон та гроші залишив собі, а рюкзак та все інше просто викинув у смітник. Працівники поліції виявили та вилучили у затриманого речові докази, які вказують на його причетність до скоєння розбійного нападу, зазначають правоохоронці.

За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України – «напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)».

Наразі вирішують питання про оголошення підозри чолов’язі та міри запобіжного заходу, яку має обрати суд. За скоєний злочин закон передбачає позбавлення волі на 3 – 7 років.

Читайте також:

2,5 року в розшуку: в Броварах поліція затримала крадія
У Броварах знайшли двох розбійників – поліція
Поліція зловила броварських нічних розбійників. Їм загрожує до 10 років тюрми

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари