Олексій Чернишов: «Будівництво об’їзної стимулюватиме розвиток регіону»

image
23 Січня 2020, 13:36
Поділитися:

Реалізація проекту Великої кільцевої автомобільної дороги – доовгоочікувана подія, що вирішила б чимало питань.

За рахунок швидкісного й комфортнішого об’їздного маршруту дороги столиці і міст-супутників будуть розвантажені від транзитного транспорту. А це означає підвищення безпеки дорожнього руху та покращення екології через зменшення викидів.

Внесення змін до нормативно-правових документів має відбутися якнайшвидше, повідомляють у КОДА, де цього тижня відбулася нарада щодо активізації та шляхів реалізації проекту.

«ВКАД – це пріоритет у розвитку інфраструктури не міського і навіть не регіонального, а національного рівня. Прийняття на державному рівні рішень щодо передачі та вилучення земельних ділянок у державну власність під будівництво ВКАД прискорить всі пов’язані з цим проектом процеси. Ми будемо лобіювати вирішення цього питання», – відзначив очільник Київської ОДА Олексій Чернишов.

Будівництво ВКАД позитивно вплине на збереження вулично-дорожньої мережі Києва, що не розрахована на значні вагові навантаження й потребує значних фінансових витрат на її відновлення.

«Вважаємо, що ВКАД, робота над якою розпочалася в далекому 2005 році, зрушить з місця. Про проблеми та хід робіт будемо інформувати», – додав Олексій Чернишов.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама