Олександр Скляров провів особистий виїзний прийом громадян в Обухівському районі

image
22 Січня 2020, 14:30
Поділитися:

22 січня перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олександр Скляров здійснив робочий візит до Обухівського району. У ході візиту перший заступник голови провів особистий виїзний прийом громадян у смт Козин.

Під час спілкування з Олександром Івановичем, мешканці Козина піднімали проблемні питання щодо облаштування інфраструктури селища. Зокрема, відсутність нового кладовища та проблем з освітленням на дорозі Київ-Обухів – від Козина до зупинки «Плюти». Крім того, людей цікавили питання утворення Козинської ОТГ та погодження проєкту щодо встановлення меж міста Києва.

За підсумками прийому на кожне із порушених питань Олександр Скляров надав вичерпні відповіді та роз’яснення. А також доручив відповідальним за напрямками керівникам оперативно опрацювати порушені громадянами питання та допомогти у їх вирішенні в межах чинного законодавства.

Нагадаємо, виїзні прийоми громадян керівництвом Київської ОДА проводяться відповідно до затвердженого Графіку прийому. Попередній запис на прийом здійснюється у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел. (044) 286-84-11.  

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація