За п’ять років в Броварах замінять 1500 світильників з лампами ДРЛ на світильники з світлодіодними лампами

image
22 Січня 2020, 13:06
Поділитися:

З метою залучення інвестицій, кредитних та грантових коштів в енергоефективні заходи на комунальних об’єктах, в рамках співробітництва з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), у Броварах розпочато впровадження проекту «Модернізація системи зовнішнього освітлення в місті Бровари Київської області».

Про це повідомляється на сайті Броварської міської ради.

Необхідність реалізації проекту обумовлена тим, що тривалий час роботи вуличних світильників та постійне збільшення їх кількості та вартості за спожиту електроенергію протягом року зумовлює постійне зростання витрат електроенергії, а відповідно, і фінансових витрат.

Мета проекту – забезпечення запровадження енергозберігаючих технологій при наданні послуг з освітлення вулиць міста з метою зменшення бюджетних видатків, витрат електроенергії та покращення якості надання послуг.

Інноваційність полягає у впровадженні для освітлення вулиць міста сучасного енергозберігаючого освітлення з використанням світлодіодних світильників.

У рамках проекту планується замінити 1500 шт.  світильників з лампами ДРЛ на світильники з світлодіодними лампами, частково замінити провід в повітряних лініях на СІП та частину аварійних опор.

Основним результатом реалізації проекту буде отримання значної економії коштів міського бюджету та звільнення електропотужностей для встановлення додаткових точок вуличного освітлення.

Орієнтовний термін реалізації – 5 років.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed