На посаду голови Київської обласної асоціації футболу обраного нового очільника

image
21 Січня 2020, 20:03
Поділитися:

Кандидатуру Андрія Засухи на посаду голови Київської обласної асоціації футболу підтримали делегати установчих зборів спілки під час XI конференції КОАФ 18 січня.

В конференції прийняв участь Олександр Скляров, перший заступник Голови Київської обласної державної адміністрації.

Київська обласна державна адміністрація вітає нового очільника обласної асоціації футболу Андрія Засуху із призначенням на посаду. Бажаємо новообраному голові асоціації плідної праці, підтримки колег та найвищих нагород.

Нагадаємо, протягом 2019 року в Київській області зведено та введено в експлуатацію 32 спортивних об’єкти, які зводяться в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки та державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Серед нових спортивних споруд, введених в експлуатацію на території Київської області у 2019 році – 3 повнорозмірних стадіони розміром 110 х 70 м та 29 спортивних майданчиків розміром 42 х 22 м: 9 об’єктів за обласною програмою «Київщина спортивна» і 20 – на виконання державної програми.

Три повнорозмірних стадіони розміром 110 х 70 м збудовано в с. Пірнове Вишгородського району, у містах Вишгород та Бориспіль. Ще 4 аналогічних стадіони наразі будуються.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація