Суд зняв арешт із земельних ділянок під ЖК “Синергія Сіті” у Ірпені

image
21 Січня 2020, 15:35
Поділитися:

Дата публикации: 21 января 2020.

Будівництво житлового коплексу розблоковано, про це повідомляє Містоінформ із посиланням на інформаційне агентство “УНІАН”.

Печерський районний суд Києва прийняв рішення зняти арешт із земельних ділянок під житловим комплексом “Синергія Сіті” у Ірпені, чим фактично розблокував подальший процес будівництва.

Суд розблокував будівництво ЖК “Синергія Сіті” у Ірпені

У повідомленні на сайті будівельної групи «Синергія» зазначається, що 16 січня 2020 року, Печерський районний суд Києва, всесторонньо розглянувши питання щодо доцільності та правомірності накладення арешту на ділянки, де ведеться будівництво ЖК “Синергія Сіті”, врахувавши аргументи представників БГ “Синергія” щодо цільового призначення земельних ділянок,  прийняв рішення зняти арешт з земельних ділянок, чим визнав законність будівництва житлового комплексу “Синергія Сіті”. Розміщено і відповідну ухвалу суду.

Суд розблокував будівництво ЖК

Суд розблокував будівництво ЖК

В БГ “Синергія” висловили впевненість, що відповідне рішення суду, щодо зняття арешту з земельних ділянок, де ведеться будівництво ЖК “Синергія Сіті”, «покладе край всім спекуляціям навколо даного об’єкту нерухомості». 

«Це ще раз підтверджує законність зведення ЖК “Синергія Сіті” та статус високої надійності  забудовника», – додали у компанії. У повідомленні також зазначається, що будівництво ЖК «Синергія Сіті» відновлено. 

Раніше, 13 вересня 2019 року суд наклав арешт на шість земельних ділянок загальною площею понад 29 гектарів у місті Ірпінь, на яких компанія “Синергія” повинна була будувати ЖК “Синергія Сіті”, а у ЗМІ вийшли десятки замовних матеріалів щодо призупинення будівництва ЖК “Синергія Сіті”.

Джерело: МИСТОИНФОРМ