Не уклав договір із комунальниками — відповідай сам!

image
20 Січня 2020, 18:57
Поділитися:

Як бути тим, хто не підписав договір із обслуговуючою компанією на утримання будинку? Бориспільські комунальники стверджують, що мешканцям таких будинків «солодко» не буде.

1 травня 2019 року вступив в дію новий закон про житлово-комунальні послуги. Відтепер до комунальних послуг належать подача газу, електрики, тепла, гарячої та холодної води, водовідведення та вивезення сміття. До житлових послуг тепер належить тільки управління будинком, яке включає в себе його утримання (прибирання тощо) та електропостачання у спільних приміщеннях.

На нараді Бориспільського міського голови 20 січня заступник голови Микола Корнійчук повідомив, що у місті є багатоквартирні будинки, де типові договори мешканці відмовилися підписувати. 

«У мешканців багатоквартирних будинків на вулиці Ясна 1, 2 3, та 4 систематично забивається каналізаційна мережа. Однак за цими адресами договори із обслуговуючими компаніями не укладено, люди прийняли рішення самостійно виконувати такі роботи. Наші комунальні підприємства більше не обслуговують ці будинки», — підсумував Корнійчук.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама