Броварчанка Еліна Іващенко  –  серед 16 претендентів від України на «Євробачення-2020» | Трибуна

image
20 Січня 2020, 18:07
Поділитися:

За право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2020» змагатимуться 16 артистів. Серед них – 18-річна броварчанка Еліна Іващенко.

Як  повідомив музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта, цього року є дуже важливе нововведення конкурсу: воно обмежує участь у Нацвідборі артистам, у яких був хоча б один концерт у РФ із 2014-го. Та вони  «отримали достатню кількість заявок від артистів різних жанрів та музичних напрямів – як відомих широкій аудиторії, так і від новачків, що для Національного відбору завжди пріоритетно». 

Серед претендентів позмагатися за право представляти Україну на «Євробаченні-2020» : [О], KHAYAT, Assol, Katya Chilly, KRUTЬ,  FO SHO, David Axelrod, Олександр Порядинський, CLOUDLESS, GARNA, TVORCHI, GIO, Jerry Heil, GO-A і MOONZOO feat. F.M.F. Sure та броварчанка  Еліна Іващенко.

Еліна  у музиці з 5 років. Вона – переможниця  двох популярних вокальних шоу України («Х-фактор»  та «Голос. Діти»), радіоведуча, викладачка вокалу, володарка Гран-прі фестивалю «Чорноморські ігри-2018».

1.Еліна Іващенко: «Моя мрія – перемогти в “Х-факторі”»

2. «У прямому ефірі я розкажу свою історію. І битимуся до останнього», – фіналістка «Х-фактора» Еліна Іващенко

Нагадаємо, на першому прямому ефірі «Х-фактора» Еліна здивувала всіх тим, що підтвердила слова ведучої про свою підготовку до участі в Національному відборі на «Євробачення-2020». Юна співачка зазначила, що на Нацвідборі планує презентувати власну романтичну пісню.

«Готуюся до другого прямого ефіру «Х-фактора» та участі в Нацвідборі на «Євробачення», – Еліна Іващенко
Поцілована Богом у тім’ячко: цікаві факти з життя переможниці шоу «Х-фактор» 10 сезон Еліни Іващенко

На фіналі «Х-фактора» Еліна представила пісню, з якою  планує боротися за право представляти Україну на «Євробаченні-2020». Трек отримав назву Get up.

 

Жеребкування відбіркового етапу  «Євробачення-2020» відбудеться 22 січня. Півфінали призначено на 8 і 15 лютого, а 22 лютого відбудеться фінал.

Серед журі – Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

Безпосередньо конкурс «Євробачення-2020»  відбудеться в Роттердамі (Нідерланди) 12, 14 і 16 травня 2020 року.

У конкурсі візьме участь 41 країна. У список країн-учасниць увійшли Болгарія та Україна, які минулого року не брали участі в «Євробаченні».

Конкурс вестимуть актриса і ведуча Шанталь Янзен; ведуча, співачка, двічі учасниця «Євробачення» Едсілія Ромблі  та співак, ведучий і коментатор Ян Сміт.

Фото – з інтернету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари