За вихідні на дорогах Київщини використано 857 тон піщано-соляної суміші – проїзд забезпечено

image
20 Січня 2020, 15:23
Поділитися:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Київській області цими вихідними на дорогах державного значення столичної області проводилась обробка дорожнього покриття протиожеледними матеріалами. Зранку 20 січня проїзд автошляхами Київщини забезпечено.

На території Київської області переважно без опадів, місцями туман та невеликий сніг, температура повітря коливається від 0-2° С морозу. Покриття автодоріг сухе, місцями вологе.

Для забезпечення безпечного проїзду протягом 18-19 січня  було  використано для обробки дорожнього полотна 857 тон піщано-соляної суміші. Особливу увагу дорожники приділяють обробці небезпечних  ділянок доріг (затяжні спуски та підйоми).

В рамках виконання робіт з експлуатаційного утримання  на автошляхах області виконуються роботи по зимовому утриманню, зокрема:

– прибирання зупинок  громадського транспорту та автопавільонів;

–  прибирання сміття та бруду зі смуги відводу;

–  вирубка порослі.

Служба  автомобільних доріг у Київській області закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах області, звертайтесь на номер гарячої лінії: (044) 200-04-70 та (044) 275-67-44 ЦІЛОДОБОВО.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація