В Броварах пройшов обласний семінар-навчання для освітян

image
17 Січня 2020, 10:53
Поділитися:

15 січня у Броварах  відбувся обласний семінар-навчання «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням».

Про це повідомляється на сайті Броварської міської ради.

Семінар – навчання організували департамент  освіти і науки Київської обласної державної адміністрації спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області та управлінням освіти і науки Броварської міської ради з метою покращення стану організації харчування та впровадження системи НАССР у закладах освіти.

 

Серед учасників семінару – керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Броварської міської ради, Славутицької міської ради, відділу освіти Броварського району, Великодимерської та Калитянської ОТГ,  персонал харчоблоків; представники суб’єктів господарювання, задіяних в організації харчування дітей; особи, відповідальні за постачання продуктів харчування та продовольчої сировини.

Під час семінару особлива увага була приділена блоку щодо санітарно-гігієнічних  вимог до організації  харчування дітей у навчальних закладах.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed