Смертельне ДТП біля Гоголева: поліція передала справу до суду | Трибуна

image
16 Січня 2020, 20:16
Поділитися:

Поліція закінчила досудове розслідування смертельної ДТП, яка сталася 19 серпня 2019 року поблизу Гоголева. Згідно з висновками правоохоронців, водійка Ауді перевищила швидкість і не надала перевагу автівці Шевроле, у результаті чого і загинули люди. Про це на своєму сайті повідомляє поліція Київської області.

Нагадаємо, як зазначали ЗМІ, 19 серпня минулого року на 43-му кілометрі траси Київ – Суми сталася ДТП. Там зіткнулися Chevrolet Aveo і Audi Q5. Аварія трапилася близько 12:00. За кермом Ауді їхала 37-річна киянка зі своєю матір’ю. Вони не постраждали. У крові жінки-водія тест алкоголю не виявив.

ДТП під Гоголевом: серед двох загиблих – 7-річна дівчинка, 9-річний хлопчик – у комі

У момент аварії в Шевроле перебували двоє чоловіків і двоє дітей. Від отриманих травм 7-річна дівчинка і чоловік 1982 року народження, як з’ясувалося, співробітник поліції Вишгородського району, померли на місці. Хлопчика госпіталізували в реанімацію.

Як повідомив тоді журналістам «Трибуни» керівник місцевої екстреної медичної допомоги Максим Іонов, 9-річний хлопчик перебував у комі. Дитина мала політравму: складні ушкодження голови, грудної клітини та інших частин тіла.

Фото з місця ДТП

Сьогодні поліція Київщини зазначила, що правоохоронці завершили низку експертиз, зібрали свідчення очевидців і за погодженням із прокуратурою скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи.

Поліціянти встановили, що водійка Ауді значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в легковику Шевроле, який рухвався по головній дорозі.

Фото – Роман Барабаш, ДСНС України

Читайте також:

ДТП біля повороту на Требухів: загинула 24-річна пасажирка
Кінь покусав дитину в парку «Перемога»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари