Курсанти «Академії патрульної поліції» відвідали Броварський відділ поліції

image
16 Січня 2020, 15:07
Поділитися:

15.01.2020 року Броварський відділ поліції відвідали слухачі Державної установи «Академія патрульної поліції». Про це повідомляється на сторінці Броварського відділу поліції.

Метою такого візиту було здійснення обміну досвідом між практичними працівниками різних служб, які у своїй повсякденній роботі перетинаються з патрульною поліцією, таких як слідчий відділ, відділ кримінальної поліції та відділ превенції.

 
Також цю зустріч відвідав т.в.о. начальника Броварського відділу поліції Дмитро Литвин, який із задоволенням поділився власним досвідом зі слухачами, аби у майбутньому лави поліцейських поповнили справжні професіонали.

  
Задля підвищення рівня теоретичних знань та практичних навичок з майбутніми патрульними поліцейськими провів практичне заняття начальник сектору реагування патрульної поліції № 4 Броварського ВП Володимир Шуб.

 

На практичному занятті майбутні патрульні мали змогу побачити роботу чергової частини підрозділу та порядок реагування груп реагування патрульної поліції на повідомлення громадян на практиці.
Сподіваємося слухачі отримали задоволення від цієї зустрічі та у майбутньому зможуть гідно виконувати покладені на них обов’язки!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed