«VIP-палата» гінекологічного відділення Броварської клінічної лікарні (ВІДЕО)

image
16 Січня 2020, 13:31
Поділитися:

В Броварській лікарні є палата з дуже цікавим і трішечки сумним інтер’єром…
Знаходиться вона в гінекологічному відділенні, яке у зв’язку з ремонтом, тимчасово базується в пологовому будинку. Про це повідомляють безпосередньо пацієнти, яким довелось «проживати» в даній палаті.


Що ж такого є в цій палаті, чого немає в інших? Посеред приміщення біля ліжка стоїть унітаз, а біля вікна розміщена душова кабіна. З одного боку зручно, не потрібно довгими холодними коридорами «чалапати» до загальної вбиральні, але ж така палата скоріш нагадує камеру в СІЗО…
Пацієнти, яким довелося скористатися «VIP-сервісом» розповідають, що спочатку були «в шоці», але згодом звикали і, навіть, знаходили в цьому позитивні моменти. Для прикладу, зі слів жінок-пацієнтів, ця палата була найтеплішою. Туалетом в ній не «пахло», бо унітаз був в неробочому стані.


Після оприлюднення посту в мережі фейсбук, його автора лікарі попросили видалити його та перевели пацієнтку в нову, класичну палату «без наворотів». А журналісти видання «AT BROVARY» проконтролюють, щоб автор публікації без претензій до себе з боку лікарів даного відділення отримала повноцінні медичні послуги до самої виписки.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed