КОДА тримає на контролі вирішення ситуації з аварійними відключеннями електропостачання

image
16 Січня 2020, 13:30
Поділитися:

З 25 грудня 2019 р. по 8 січня 2020 р. було зафіксовано аварійні відключення електропостачання.  Найбільше від них постраждали мешканці Борисполя, які залишилися без світла в новорічну ніч. Люди, в будинках яких відбулося відключення, перш за все є клієнтами, які сплачують за електроенергію й мають отримувати якісні послуги, – вважають у облдержадміністрації.

Пресслужба КОДА повідомляє – за даними постійного он-лайн моніторингу облдержадміністрації, найбільше відключень зафіксовано в Бориспільському, Бородянському, Васильківському, Іванківському, Києво-Святошинському, Обухівському районах, регіоні Ірпеня та місті Буча.

Як можна розв’язати  ситуацію, вивчали 15 січня на нараді у голови Київської обласної державної адміністрації. В роботі взяли участь керівники ПрАТ Київобленерго, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та Держенергонагляду.

Керівник Обленерго Віталій Шайда запевнив, перед людьми вибачилися за аварійні відключення й працюють над усуненням наслідків й оновленням мережі.

Головні причини аварійних відключень – зношеність існуючого обладнання, що на різних ділянках становить від 40% до 80% та падіння дерев на лінії електропередачі.

Представники Київобленерго презентували інвестиційний план на 2020 рік обсягом у 310 млн гривень інвестицій. Натомість, коштів потрібно вп’ятеро більше.

«Ми на боці людей. Для нас важливо робити життя мешканців Київщини більш комфортним. Тому триматимемо ситуацію на контролі й моніторимо он-лайн якість надаваних послуг», – відзначив Олексій Чернишов, голова облдержадміністрації.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація