У міському стоматологічному центрі знижок для пенсіонерів не буде

image
16 Січня 2020, 12:34
Поділитися:

Бориспільський міський стоматологічний центр продовжує роботу. Очікується оголошення тендеру на проведення капітального ремонту та закупівлю обладнання.

«За період із 2 по 12 січня 2020 року на роботу до КНП «Бориспільський міський стоматологічний центр» прийнятий 51 працівник, підписано договори із Бориспільським управлінням Державної казначейської служби України, отримано реєстраційну картку розпорядника бюджетних коштів та довідку з єдиного реєстру та підготовлено кошторис на затвердження міського голови на 2020 рік, зареєстровано всі касові апарати», — повідомила директор КНП Ксенія Паук під час планової наради міського голови.

Також повідомлялося, що знижок для пенсіонерів у стоматцентрі поки не передбачається. «Є певна програма медичних гарантій, де послуги надаються безкоштовно, у стоматцентрі такого державою не передбачено», — зазначила заступник міського голови Людмила Пасенко під час дискусії щодо даного питання.

Як зазначив міський голова Анатолій Федорчук, з часом певна категорія осіб, можливо, і зможе безкоштовно отримувати послугу, але при наявності відповідного міського бюджету.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що послуги комунальної стоматології будуть на 25% нижчими, аніж у приватних стоматкабінетах на території Борисполя. На модернізацію та ремонт закладу виділено 15 млн грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама