Кінь покусав дитину в парку «Перемога» | Трибуна

image
15 Січня 2020, 19:25
Поділитися:

Одна з поні, яка катає дітей у центральному парку, покусала малолітню дитину. Випадок стався ще на Різдво, 7 січня, вказують у різних службах міста. Обійшлося без тяжких наслідків. Однак чиновники і комунальники заговорили про «вигнання» підприємців із головної зеленої зони міста.

Як розповів «Трибуні» очільник Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк, прикрий інцидент трапився 7 січня. Дитину доправили до приймального відділення дитячої лікарні, де обробили рани і садна, після чого відпустили додому без шпиталізації.

Головний лікар пояснив, що травми виявились несуттєвими. Це перевірили, зокрема, зробивши рентген. Окрім того, в дитини є необхідні щеплення, тож хвилюватися підстав нема.

Читайте також: Як і коли вакцинуватись від сказу та правця – оновлені рекомендації

Зазначимо, що про випадок стало відомо під час оперативної наради у міського голови в понеділок, 13 січня. Про нього прозвітувала представниця броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Ольга Строй.

Згідно зі звітом установи, тварина вважається «відомою», тож профілактичної вакцинації проти сказу дитина не потребує. Загалом за минулий тиждень сталось 9 укусів тваринами, і лише в одному випадку – від собаки – потерпілому призначили антирабічне лікування.

Як розповів керівник КП «Бровари-Благоустрій» Олександр Галицький, комунальники не задоволені діяльністю приватного підприємства на території парку. Зокрема через те, що ті нібито не прибирають за тваринами. З підприємцями вже не продовжили договір і спробували їх вигнати, але марно.

«Трибуна» намагалася поспілкуватися з підприємцями, які катають дітей у парку «Перемога». Однак усі спроби вийти на зв’язок протягом трьох днів виявились безрезультатними.

Читайте також:

Бровари отримали вакцину проти дифтерії. ВІДЕО
Як пришвидшити приїзд «швидкої». ВІДЕО
Кір знову в Броварах – завезли з Одеси

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари